Filosopi

Wellness means more energy. Bij Pi-energy geldt ook het omgekeerde: meer energie betekent meer wellness. Energie is net als het wiskundige getal π (pi), oneindig en irrationeel. Zoals π nodig is om de omtrek van cirkels te berekenen, helpt Pi-energy jou om in het centrum van je kracht te komen.

 

Ontdek bij Pi-energy hoe jouw energie wil stromen op een zelfhelende manier. Pi-energy gelooft niet in rechte, abstracte lijnen, maar in cirkels van golvende energie! Ruimdenkend maar met een nuchtere blik biedt Pi-energy een selectie van zowel oeroude, Oosterse als hedendaagse, Westerse disciplines aan.

 

Je kan bij ons Yoga en Tai Chi Kung doen, maar ook massages, healings, haptotherapie en coaching maken deel uit van het aanbod. Of je nu uitgeblust of nieuwsgierig onze rustige ruimte binnenkomt, we ontvangen je altijd hartelijk. Samen vinden we uit met wie en wat we jouw energie kunnen laten stromen. Met één doel: jouw welzijn en levenskracht!

 

Kom gerust eens kijken. Bel 020-753 15 59 voor een afspraak.
Natuurlijk kun je ons ook een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen.