Workshops

Door een workshop te doen, neem je tijd voor jezelf, kom je tot nieuwe inzichten en verrijk je je geest. Kortom, een fijne energie-boost waar je weer even op door kan!

 

chakra-balans

Voor diegene die naast de basis reiki handposities een andere methodiek willen leren om de 7 chakra ́s in optimale balans te brengen. Deze workshop wordt op een avond of een weekend dagdeel georganiseerd.

reiki-opleiding

Met de opleiding Reiki 1, kies je ervoor om de reiki energie bij jezelf te activeren. Je leert naast algemene basiskennis de diverse handelingen toe te passen. Daarnaast wordt er tijdens deze opleiding dieper ingegaan op het begrip aarden maar ook de zeven chakra’s...

chi-kung-voor-bedrijven.1

Tai Chi Kung, de zachte vorm van Tai Chi, is een bewegingsvorm uit China die onze Westerse maatschappij steeds meer verovert. Tai Chi Kung doe je door rustig en meditatief te bewegen met als doel: het brengen van balans, mindfullness, focus, kracht, souplesse,...

tarrot

Tarot is een kaartspel dat informatie kan geven over keuzes die je tegenkomt en hoe om te gaan met veranderingen die zich aandienen. In deze basiscursus van 8 lessen leer je de kaarten te interpreteren in beeld en woord.